Hebben jullie iets te vieren en willen jullie je bedrijfsfeest in Amsterdam organiseren? Heb je hiervoor wel eens aan een fort van de Stelling van Amsterdam gedacht? Bij Fort Uitermeer kunnen wij met veel plezier een onvergetelijk bedrijfsfeest organiseren!

Bedrijfsfeest bij Amsterdam

Onze locatie is gelegen in Weesp, een stadsdeel van Amsterdam. Ideaal dus als je op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsfeest in Amsterdam. Gezien het feit dat wij op nog geen 10 minuutjes van Zuidoost gelegen zijn, maakt dit Plofhuis de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over de drukte van de stad, maar kunt daarentegen extra genieten van onze groene omgeving!

Fort Gamble

Start jullie bedrijfsfeest in Amsterdam met de hilarische Fort Gamble! Doe als de soldaten die hier eens verbleven en ga gokken op allerlei activiteiten. In teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan in zes rondes van diverse doe en denk opdrachten. Bij elke opdracht moeten jullie als team bepalen hoeveel fort euro’s jullie inzetten. Geen geld meer? Dan leen je toch gewoon geld tegen een draai aan het rad! In de finale gaan jullie nog geldbommen schieten met het kanon waarna er voor het winnende team een passende prijs is! Uiteraard hebben we naast Fort Gamble nog een heleboel andere leuke activiteiten voor jullie bedrijfsuitje. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Gezelligheid

Na alle inspanningen is het tijd voor nog meer gezelligheid! Afhankelijk van jullie groepsgrootte kunnen jullie lekker borrelen in de intieme sfeer van Ploftuin of in het Paviljoen met uitzicht over de Vecht. Laat de sterke verhalen maar komen onder het genot van een lekker wijntje en borrelhapje. Indien gewenst kunnen wij ook het diner voor jullie verzorgen, waarbij je kunt kiezen uit onder andere een heerlijke tapas barbecue vanaf onze retro bakbrommer of een smakelijk shared dinner. Alle ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsfeest in Amsterdam zijn aanwezig!

Slecht weer scenario

Helaas hebben we in Nederland met zeer afwisselend weer te maken, dus wij maken altijd een slecht weer scenario. Regent het tijdens het spel programma? Dan verhuizen we de activiteiten naar binnen in de Plofhuisjes en kunnen jullie gebruik maken van de Plof-plu’s! Storm op komst bij de barbecue? Dan gaan we lekker naar binnen in het Paviljoen of een van onze plofhuisjes! Aan alles is gedacht bij het Plofhuis!

 

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bedrijfsfeest in Amsterdam

Fort Room mobiele escape kist

PLOF Escape

Een bijzondere escaperoom experience met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie

 • Programma voor binnen
 • Duur: 1 uur
 • 10 - 45 personen
 • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort trivial fort uitermeer

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • 24 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort diy uitermeer

Plof DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • 24 - 65 personen
 • € 26,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »