Bij Fort Uitermeer te Weesp kan je terecht voor een geslaagd bedrijfsevenement. Vergaderen in het plofhuis met tussentijds een vergaderbreak? Een nieuw product lanceren op een bijzondere locatie? Of toch liever een teambuilding middag? Het kan allemaal.

Verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsevenement

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsevenement. Je kunt bij ons terecht voor een vergaderlocatie, maar ook voor een klantendag bijvoorbeeld. Ook zijn er genoeg leuke activiteiten om te doen met jullie relaties of personeel. Wij bieden verschillende teambuilding activiteiten aan om zo het personeel aan te sporen meer samen te werken of jullie relaties een onvergetelijke dag te verzorgen. Of een vergaderbreak om weer even een frisse blik te krijgen tijdens de vergadering.

Lunch, diner of borrel

Breid je bedrijfsevenement uit met een heerlijk diner, een lekkere lunch of een gezellige borrel. Wil je een diner met je relaties op een bijzondere plek? Of aansluitend aan het teamuitje een lunch of diner? Er zijn verschillende catering mogelijkheden in het prachtig gelegen Paviljoen Uit & Meer of rondom de plofhuisjes met onze foodtrucks.

Het fort terrein

Fort Uitermeer heeft een prachtig fort terrein. Je vindt hier natuurlijk het authentieke torenfort, maar ook een gezellig paviljoen voor lekkere hapjes en borrels. En natuurlijk kun je op het terrein ook de plofhuisjes vinden. Fort Uitermeer is gelegen aan de Vecht, hierdoor is het ook mogelijk je bedrijfsevenement uit te breiden met een boottocht op deze rivier. Je kunt dan bijvoorbeeld opstappen in Weesp of Muiden en vanaf daar met de boot naar het fort gebracht worden, hoe bijzonder!

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bedrijfsevenement

fort gamble fort uitermeer weesp

PLOF Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Van 10 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

rondleidingen fort uitermeer

Rondleiding Fort Uitermeer

Een fascinerende rondleiding over het terrein van Fort Uitermeer

  • Programma voor buiten
  • Duur: 1 uur
  • Vanaf 5 personen
  • € 11,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »