Jouw afdelingsuitje in een voormalige munitiewerkplaats? Het Plofhuis is de ideale locatie voor een teamuitje waar je collega’s nog lang over napraten. Gelegen op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp (vlakbij Amsterdam) biedt deze plek ongekend veel mogelijkheden voor activiteiten met zowel kleine als grotere groepen.

Uniek afdelingsuitje

Organiseer jouw afdelingsuitje bij Het Plofhuis en je hebt gelijk iets unieks te pakken. Centraal gelegen in een rustige, groene omgeving. Maar ook direct aan rivier De Vecht. Hierdoor is deze locatie de ideale plek voor een afdelingsuitje dat je collega’s niet zomaar vergeten. Even weg van de hectiek van kantoor kunnen je gasten genieten van originele activiteiten. Deze combineren jullie natuurlijk met een hapje en drankje in het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer of in onze sfeervolle Ploftuin met onze foodtrucks. Bekijk ons foodbook voor de mogelijkheden.

Programma op maat

Of je voorkeur nu uitgaat naar een compleet dagprogramma. Of alleen een activiteit voor een aantal uur. Wij maken graag het ideale bedrijfsuitje op maat op basis van jouw wensen en groepsgrootte. Zo is de hilarische Fort Gamble ideaal voor extra teambuilding op jouw afdeling. Maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een altijd geslaagd potje boogschieten. Of wat dacht je van de Escape Room Experience Het Kanon waarbij door het oplossen van puzzels en raadsels attributen verzameld worden om het kanon tot ontploffing te brengen, oren dicht dus!

Binnen en buiten

Bij het Plofhuis hebben we meerdere mogelijkheden voor een afdelingsuitje het hele jaar door. Zo kunnen we bijna alles binnen en buiten organiseren. Omdat we meerdere van deze voormalige munitie opslagplaatsen hebben op Fort Uitermeer, kunnen we bij koud of nat weer altijd naar binnen! En zitten we middenin een hittegolf? De schaduw van de bomen én de koeltje van de plofhuisjes zorgen voor afkoeling. Je bent dus het hele jaar van harte welkom bij het Plofhuis met je collega’s!

Mogelijke activiteiten tijdens jullie afdelingsuitje

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • Van 30 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort diy uitermeer

Plof DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 26,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »