Nodig je collega’s uit voor dit over de top winter festival bij Fort Uitermeer in Weesp. Met heerlijke winterse hapjes en bijzondere vrijblijvende activiteiten in een waar winter wonderland. Perfect voor een kerstuitje of nieuwjaarsborrel op een historische locatie tussen Amsterdam en Hilversum!

Kerstsfeer

Het Winter Fortenland staat in december helemaal in het teken van een over de top kerstsfeer! Duizenden lichtjes, kitscherige kerstdecoratie, foute kerstmuziek, een photobooth met kerstdecoraties en natuurlijk de schnappsbar die het winter festival helemaal compleet maakt! Sluit het jaar af met dit bijzondere kerst festival, inclusief leuke winter activiteiten zoals curling en kopspijkers.

Kersthapjes

Tijdens Winter Fortenland kun je genieten van heerlijke borrelhapjes die helemaal in het thema passen. Wel eens kerstballetjes gegeten of warme kerstcakejes? Wij zorgen ervoor dat jullie aan niets ontbreekt! Aan de schnappsbar kunnen jullie een lekker drankje bestellen uit het Hollands assortiment plus natuurlijk glühwein, Jägermeister en warme chocomel. De prijs van het Winter Fortenland is inclusief deze catering.

Winter festival activiteiten

Bij Winter Fortenland kunnen jullie genieten van een aantal vrijblijvende activiteiten. Zo kun je proberen te ontsnappen uit de skigondel escape room, plaatsnemen in de stoeltjeslift uit Westendorf voor een leuke foto, een potje curling proberen (buiten) of de high score halen op onze Arcade kast. Hangen aan de schnappsbar behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden, maar dan wel met een potje kopspijkers!

Aansluitend diner

Jullie kunnen kiezen voor een winter festival van 1,5 en van 3 uur. Op deze manier is er een leuke combinatie mogelijk met aansluitend een diner. We reserveren met veel plezier een tafel in het naastgelegen Paviljoen. Vraag onze event managers naar de mogelijkheden.

Liever een kerstuitje met wat meer teambuilding, kies dan voor het Plofhuis Kerstuitje of een curling toernooi met kerstborrel! Natuurlijk ook in heerlijke kerstsferen op het Plofhuis!

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

Winter Fortenland is te boeken van 25 - 60 personen.
kenmerk

Binnen

Het Winter Fortenland speelt zich voornamelijk binnen af, maar er zijn ook buiten activiteiten.
kenmerk

All in

Winter Fortenland is een all in programma, inclusief activiteiten, hapjes en drankjes.
kenmerk

Prijs

1,5 uur: € 50,- p.p. / 3 uur: € 75,- p.p. (ex BTW)

Andere leuke activiteiten

Plofhuis kerstuitje

Plofhuis Kerstuitje

Nodig je collega's uit voor dit complete en hilarische kerstuitje!

 • Programma voor binnen
 • Duur: 4 uur
 • Van 15 - 60 personen
 • Vanaf € 85,- p.p.

Bekijk deze activiteit »

curling

Curling kerstborrel

De Curling Kerstborrel, een te leuke eindejaarsafsluiting met je collega's!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 3,5 uur
 • Van 15 - 30 personen
 • € 85 ,- p.p.

Bekijk deze activiteit »

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • Van 10 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »