Haal tijdens het vergaderen even een frisse neus met een bijzondere vergaderbreak. Kies uit één van onze leuke activiteiten, zoals een rondleiding, de escape room experience het Kanon of een korte clinic boogschieten. Even alle neuzen weer fris en dezelfde kant op!

Kies je vergaderbreak

Kies bij het bevestigen je vergaderbreak naar wens. In overleg duurt de vergaderbreak maximaal 1 uur en passen we deze samen binnen jullie programma. Onze vergaderbreaks zijn voor groepen van 5 – 12 personen. Zijn jullie met meer deelnemers en/of wil je een wat langere activiteit, dan bespreken we graag met jullie wat er het beste in het programma zou passen.

Keuze activiteiten

De keuze activiteiten bestaan uit een clinic boogschieten, een rondleiding over Fort Uitermeer (historisch en/of de flora en fauna) of onze escape kist de PLOF Escape. In de wintermaanden kun je ook nog kiezen voor een curling toernooi.

Voorbeeld programma

Om jullie een idee te geven hoe een dagje vergaderen op het Plofhuis eruit ziet, hierbij een voorbeeld programma. Tussen 08:30 en 09:00u ontvangen wij jullie met een heerlijk vers gezet kopje koffie of thee en een smakelijke handgemaakte bonbon in de “officiers mess” of op ons terras. Als iedereen aanwezig is, kan jullie vergadering starten. Rond het middaguur nodigen wij jullie uit voor een heerlijk lunchbuffet die jullie eventueel als lunch to go kunnen meenemen om een rondje over het fort te wandelen. Na de lunch gaat jullie vergadering weer verder.
Rond een uur of 3 nodigen wij jullie uit op onze boogschietbaan in één van de plofhuisjes waar jullie even het hoofd kunnen verzetten met een vergaderbreak en even op een andere manier met elkaar communiceren. Aansluitend ronden jullie je bijeenkomst af en wordt er nog gezellig nageborreld bij het Paviljoen aan de Vecht!

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

Deze vergaderbreak is voor 5 - 12 personen. Voor meer personen bekijken we onze andere activiteiten.
kenmerk

Binnen en buiten

De meeste activiteiten kunnen binnen en/of buiten. In overleg kunnen we een buiten activiteit naar binnen halen indien nodig.
kenmerk

Duur

Deze vergaderbreak duurt maximaal 1 uur. In overleg kijken we welke tijd er in jullie programma past.
kenmerk

Programma op maat

Kies vooraf zelf welke activiteit je wenst te doen en wanneer.

Andere leuke activiteiten op het Plofhuis

fort gamble fort uitermeer weesp

PLOF Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • Van 10 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • Van 30 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort diy uitermeer

Plof DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • 24 - 65 personen
 • € 26,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »