Nodig je collega’s of relaties uit voor een over de top Plofhuis Kerstuitje om het jaar gezellig af te sluiten! Kies voor dit complete arrangement en geniet samen met alle medewerkers van een fantastisch uiteinde. Het programma van 4 uur bestaat uit o.a. een hilarisch en toegankelijk teambuilding programma en een gezellige borrel.

Teambuilding tijdens je kerstuitje

Natuurlijk gaat het tijdens het kerstuitje om gezelligheid, maar een stukje teambuilding kan nooit kwaad! Daarom hebben wij een activiteit voor jullie ontwikkeld waarbij beide samengaan. In teams gaan jullie met elkaar de strijd aan om zoveel mogelijk kerstmutsen te winnen. Dit doen jullie door middel van allerlei kerst denk- en doe activiteiten. Denk hierbij aan een kleine curling competitie (op een echte curlingbaan) of kadootjes uitpakken op de pakjestafel. Of de kerst escape box, waarbij je samen allerlei puzzels oplost om de escape box te openen.

Catering

Het Plofhuis Kerstuitje is inclusief catering zoals een ontvangst met schnapps en bonbons, een pauze drankje met een soepje en een uurtje borrelen met lekkere borrelhapjes zoals kerstballetjes en kerstwraps. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een volledig overzicht van dit complete arrangement.

Programma van het kerstuitje

Het programma ziet er als volgt uit: wij ontvangen jullie bij het Plofhuis met een lekker glaasje schnapps en een kerstbonbon. Vervolgens vertelt onze event manager jullie meer over onze bijzondere locatie en de activiteiten. Hierna starten we met 3 rondes activiteiten van ca. 15 minuten per ronde. De activiteiten zijn allemaal binnen. In de pauze is er voor iedereen een (fris)drankje en een lekker glaasje huisgemaakte soep. Na de pauze gaan we weer verder met 2 rondes activiteiten. We sluiten de kerst activiteiten af met een wandeltocht met lampionnen over het terrein en een hilarische kerstquiz met alle teams. Aansluitend gaan we terug naar het Plofhuis waar jullie gezellig gaan borrelen met elkaar! Vrolijk kerstfeest!

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

Het kerstuitje is te boeken voor 15 - 60 personen
kenmerk

Binnen

Bijna alle activiteiten zijn binnen in de plofhuisjes
kenmerk

All in

Het Plofhuis Kerstuitje is een all in programma, inclusief activiteiten, hapjes en drankjes
kenmerk

Prijs

15 - 40 pers.: € 95,- p.p. / 41 - 60 pers.: € 85,- p.p. (ex BTW)

Andere leuke activiteiten op het Plofhuis

winter fortenland

Winter Fortenland

Een winter festival met bijzondere activiteiten, ideaal als kerstuitje of voor de nieuwjaarsborrel.

 • Programma voor binnen
 • Duur: 1,5 of 3 uur
 • Van 25 - 60 personen
 • Vanaf € 50 ,- p.p.

Bekijk deze activiteit »

curling

Curling kerstborrel

De Curling Kerstborrel, een te leuke eindejaarsafsluiting met je collega's!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 3,5 uur
 • Van 15 - 30 personen
 • € 85 ,- p.p.

Bekijk deze activiteit »

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • Van 10 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »