Daag je collega’s of vrienden uit tijdens je kerst uitje in dit hilarische teambuilding programma, helemaal in de kerstsfeer! Ga met je team op jacht naar de leukste kerstdecoratie voor je kerstboom in allerlei korte spelonderdelen voordat je aan het kerstdiner begint.

Groepsactiviteiten

De Fort X-mas Challenge bestaat uit diverse groepsactiviteiten die je vooraf zelf uitkiest. Wat dacht je bijvoorbeeld van de rendier challenge, waarbij je een gewei op je hoofd zet en de rest van het team gaat ringwerpen op jouw gewei. Of test je kerst-kennis in de kopspijkers quiz. Misschien krijgt jouw team de kerst escape kist als eerste open na het oplossen van diverse kerstpuzzels. Kortom, keuze genoeg!

Kerst uitje

De Fort X-mas Challenge is een geweldig onderdeel voor tijdens jullie kerst uitje. Natuurlijk komen jullie allemaal met foute kersttruien aan om de sfeer van jullie dag compleet te maken! Na alle activiteiten nodigen we jullie uit aan de feestelijk gedekte tafels voor een heerlijk kerstdiner.

Kerstboom

In dit toegankelijke teambuilding programma maken jullie teams van 6 – 8 personen en krijg elk team zijn eigen (kale) kerstboom. Tijdens de diverse spelrondes van ca. 15 minuten kunnen jullie steeds decoratie winnen voor de kerstboom, van lichtjes tot kerstballen. Natuurlijk mogen jullie de versierde kerstboom meenemen na het kerst uitje.

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

De Fort X-mas Challenge is te boeken met 10 - 150 personen.
kenmerk

Binnen en buiten

De activiteiten van de Fort X-mas Challenge kunnen binnen en buiten worden georganiseerd.
kenmerk

Competitie

Natuurlijk ga je de competitie aan met collega's om de mooist gedecoreerde kerstboom.
kenmerk

Programma op maat

Vooraf kiezen jullie zelf de spelonderdelen en in overleg ook de aantal onderdelen.

Andere leuke activiteiten