Ben je op zoek naar een groepsactiviteit waarbij teambuilding voorop staat en je met je hele gezelschap samen naar een resultaat werkt? Kies dan voor de Fort Reaction! Hierbij bouw je met de hele groep aan een enorme kettingreactie van gerecycled materiaal, ook nog eens goed voor het milieu dus!

Ultiem teambuilding programma

De Fort Reaction is het ultieme teambuilding programma. Je werkt in kleine teams en alle teams moeten samenwerken om zo een aaneengesloten kettingreactie te creeëren. Hiervoor gebruik je allerlei gerecyclede materialen, van wielen tot strandbal, van oude boeken tot kinderwagens. Ontdek je creativiteit en maak met elkaar een origineel bouwwerk!

Voorbeeld programma

Om een idee te geven hoe jullie bedrijfsuitje bij Fort Uitermeer er uit kan zien, hierbij een voorbeeld programma. We ontvangen jullie na de lunch bij één van de plofhuisjes met een lekker kopje koffie of thee en overheerlijke huisgemaakte bonbons. Hierbij vertelt onze event manager jullie meer over de fascinerende geschiedenis van het fort en de plofhuisjes en hoe de middag er uit gaat zien. Vervolgens gaan jullie bouwen aan de mega kettingreactie met de Fort Reaction met als hoogtepunt het “laten lopen” van de kettingreactie. Pakt ie hem in één keer? Na het grote succes van jullie samenwerking, gaan we dit vieren met een gezellige borrel op het terras van het paviljoen, gelegen aan de prachtige rivier de Vecht. De borrel gaat over in een heerlijke barbecue waarna wij afscheid van jullie nemen na een geslaagde dag bij Fort Uitermeer!

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

De Fort Reaction kun je doen met 40 personen tot wel 250 personen
kenmerk

Binnen en buiten

De Fort Reaction is een ideale groepsactiviteit die zowel binnen als buiten gedaan kan worden
kenmerk

Teambuilding

Bij de Fort Reaction gaat het volledig om teamwork, je moet samenwerken om tot een geslaagd resultaat te komen
kenmerk

Programma op maat

We kunnen in overleg met jullie een programma op maat maken, zoals de kleuren van het logo verwerken bij de bouw

Andere leuke activiteiten

Fort Gamble 1,5 meter

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma.

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 - 3 uur
  • Vanaf 8 personen
  • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »