Go green on the green met dit teambuilding programma op het groene terrein van Fort Uitermeer onder de rook van Amsterdam! Bedenk samen met je team de ultieme midgetgolf baan, waarna je deze gaat bouwen van gerecycled materiaal. En natuurlijk ga je na het bouwen alle banen van de andere teams spelen!

Teambuilding en fun

De Fort Golf Challenge is echt een programma waarbij teambuilding en fun centraal staan. Je moet samenwerken met elkaar om tot het beste resultaat te komen en in de competitie kan de fun losgaan! Welk team heeft er een mooie tunnel ingebouwd? Of bij welke baan moet je de heuvel over? Vooraf krijgt elk team een extra opdracht zoals de tunnel of heuvel, zodat je een eerste idee hebt voor wat je gaat bouwen.

Combineer met een vergadering

Combineer de Fort Golf Challenge met een vergadering bij de plofhuisjes. In de ochtend ontvangen wij jullie in één van de plofhuisjes voor een vergadering met alle benodigde faciliteiten, van beamer met scherm tot aan onbeperkte koffie van Bocca. Rond het middaguur gaan jullie lekker lunchen, indien mogelijk in het sfeervolle Paviljoen Uit & Meer. Aansluitend verdelen we het gezelschap in teams en gaan jullie denken, bouwen en de competitie aan in dit leuke teambuilding programma. We sluiten de dag af met een gezellige borrel!

Milieubewust

Bij de plofhuisjes proberen wij zoveel mogelijk milieubewust te werken. Zo zijn vele van de materialen (zoals de verlichting, de stoelen etc) allemaal gerecycled. Daarom vinden we het ook heel leuk om onze teambuilding programma’s ook een milieubewust tintje te geven. Bij de Fort Golf Challenge doen we dat door met gerecyclede materialen te werken. Jullie werken hier dan ook aan mee, als jullie aan het einde van de activiteit de golf banen weer uit elkaar halen!

Handig om te weten

star

Capaciteit

De Fort Golf Challenge kan worden georganiseerd voor 10 - 50 personen
star

Binnen en buiten

De Fort Golf Challenge doen we het liefst in het groen buiten, maar bij slecht weer kunnen we dit ook binnen in de plofhuisjes doen
star

Competitie

Naast het samenwerken zit er ook een competitie element in de Fort Golf Challenge
star

Programma op maat

In overleg kunnen we de Fort Golf Challenge aanpassen aan jullie wensen (bijvoorbeeld alleen bouwen met de kleuren van het bedrijfslogo)

Andere leuke activiteiten

Fort Recycle Challenge zeepkistenrace

Fort Recycle Challenge

Recycle mee bij deze leuke teambuilding activiteit waarbij je je eigen racewagen bouwt

 • Programma voor buiten (en binnen mogelijkheden)
 • Duur: 2 - 3 uur
 • Vanaf 40 personen
 • Vanaf 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fortland games bij plofhuis

Fortland Games

Een stoere groepsactiviteit voor buiten met o.a. boogschieten en vuur maken

 • Programma voor buiten
 • Duur: 2 uur
 • Vanaf 10 personen
 • Vanaf € 31,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Reaction magneten

Fort Reaction

Het ultieme teambuilding programma waarbij je samen een mega kettingreactie bouwt

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 1 - 2,5 uur
 • Vanaf 40 personen
 • Vanaf 27,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »