Ga terug in de tijd en doe als de manschappen die ooit op Fort Uitermeer verbleven in de Fort Gamble! Daag je collega’s of vrienden uit in dit toegankelijke teambuilding programma, waarbij gokken en bluffen de hoofdingrediënten zijn. De soldaten deden dit namelijk ook uit verveling tijdens hun verblijf op het fort.

1,5 meter activiteit

De nieuwe 1,5 meter samenleving vraagt ook bij het Plofhuis voor aanpassingen van dit bijzondere teambuilding programma. Heeft één van de gasten verkoudheidsklachten dan vragen wij ze om thuis te blijven. Uiteraard houden we er rekening mee dat de spelonderdelen op gepaste afstand kunnen plaatsvinden. Bij het samenstellen van dit programma kun je kiezen uit maar liefst 15 geschikte activiteiten. We werken met kleinere teams van 4 personen (ipv 6-8 personen) en kunnen maximaal 80 personen laten deelnemen aan deze unieke activiteit. Bestaat jullie groep uit meer personen? Dan spreiden we de spelonderdelen over meerdere dagen of dagdelen en kan de finale online plaatsvinden bijvoorbeeld met een gezellige pubquiz of het beruchte hoger/lager spel waarmee flink gegokt kan worden.

Actief bedrijfsuitje

De Fort Gamble kan onderdeel zijn van jullie actieve bedrijfsuitje. Na ontvangst in één van de plofhuisjes delen we jullie groep in teams en gaan jullie in zes spelrondes proberen zoveel mogelijk geld verdienen door middel van gokken en bluffen. Elk team krijgt een geldkluis mee met startgeld. Daarna is het aan jullie om dit geld te ver-duizend-voudigen!

Teambuilding

De spelonderdelen van de Fort Gamble zijn ook nog eens goed voor de teambuilding. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld kiezen voor Fort Estafette een spannend parcours waarbij concentratie en conditie centraal staan. Of probeer samen met je team de Fort Jenga, hoeveel geld zet jouw team in op het in stand houden van de toren? Ook kun je de Fort Gamble uitbreiden met de Office Gamble en start de voorpret (én teambuilding) al op kantoor! Wij sturen jullie een kist met allerlei spellen waarbij jullie alvast geld kunnen verdienen voor het bedrijfsuitje zelf!

Vroegere leven op het fort

De Fort Gamble is gebaseerd op het vroegere leven van de soldaten op het fort. De forten zijn nooit echt gebruikt, dus de soldaten die hier gestationeerd waren hadden weinig te doen. Uit verveling gingen ze toen vaak gokken, net als jullie in de Fort Gamble.
Geniet van allerlei extra aspecten zoals het winnen van een verdubbelaar, of geld lenen bij de kassa voor een tegenprestatie!

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

De Fort Gamble kunnen jullie organiseren met groepen van 8 - 80 personen. Grotere groepen op aanvraag.
kenmerk

Binnen en buiten

De activiteiten van de Fort Gamble kunnen zowel binnen als buiten worden georganiseerd.
kenmerk

Competitie

De Fort Gamble is naast samenwerken binnen de teams vooral competitie tussen de teams.
kenmerk

Incl. 1,5 meter afstand

Kleinere teams van max. 4 personen. En alle activiteiten op gepaste afstand.

Andere leuke activiteiten

Fort Boogschieten 1,5 meter

Boogschieten

Een leuke activiteit om eens mee kennis te maken

 • Programma voor buiten (en binnen)
 • Duur: in overleg
 • Vanaf 8 personen
 • € 22,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

TemplateActiviteiten 400 x 255

Fort Defender

Test je behendigheid met (mini) Landrover Defenders bij deze fun activiteit

 • Programma voor buiten (ook binnen mogelijkheden)
 • Duur: 1 uur
 • Vanaf 8 personen
 • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Trivial 1,5 meter

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 1,5 - 2,5 uur
 • Vanaf 8 personen
 • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »