Ga zelf aan de slag met dit leuke teambuilding programma, ideaal voor een dagje uit met de familie, vrienden of collega’s! Met de Fort DIY (Do It Yourself) zijn jullie zelf de “jury”, dus valsspelen is dan natuurlijk uit den boze ;-). In teams gaan jullie verschillende denk en doe opdrachten doen in een ware competitiestrijd. Welk team werkt het beste samen en gaat ervan door met de eeuwige roem?

Fun factor

Samenwerken en communiceren staan uiteraard centraal, maar de fun factor bij deze Fort DIY is natuurlijk het allerbelangrijkst. Vooraf kies je zelf de gewenste (6) activiteiten uit een aanbod van ca. 15 doe en denk opdrachten. Zoals het bouwen met een haak vastgezet aan 8 touwen van een houten toren die uiteraard moet blijven staan of de bommen en granatenquiz met allerlei gekke vragen. Welk team zorgt als eerste voor een live ontploffing in dit teambuilding spel?

1,5 Meter activiteit

Met wat kleine aanpassingen waarmee 1,5 meter afstand gehouden kan worden ga je in kleine teams van 4 personen (in plaats van 6 – 8 personen) aan de slag met de activiteiten. Alle spelonderdelen worden voor en na afloop van jullie uitje intensief gereinigd. Ook is er bij de spelonderdelen een desinfectiezuil aanwezig om veilig en beschermd van start te kunnen gaan. Ook onze event begeleider zal de afstand bewaren en bewaken waar mogelijk.

Budget uitje

Doordat jullie de spelonderdelen – na een instructie vooraf – helemaal zelf begeleiden kunnen we de Fort DIY aanbieden tegen een scherpe prijs. Wel zo fijn als je budget wat minder toereikend is en je toch op zoek bent naar een origineel teambuilding uitje. Het uiteindelijke finalespel wordt door onze event begeleider georganiseerd en tussendoor houdt hij/zij ook een oogje in het zeil om valsspelers geen kans te geven.

Handig om te weten

kenmerk

Competitie

De teams doen elk onderdeel in competitie tegen een ander team bij de Fort DIY
kenmerk

Binnen en buiten

Fort DIY kan zowel binnen als buiten georganiseerd worden, dus het hele jaar door.
kenmerk

Capaciteit

Tijdelijk aangeboden voor groepen vanaf 8 personen (normaal vanaf 20 personen).
kenmerk

1,5 meter afstand

De teams hebben maximaal 4 personen, alle materialen worden grondig gereinigd en er is bij de activiteiten een desinfectiezuil aanwezig.

Andere leuke activiteiten

Het Kanon 1,5 meter

Familie escape room Het Kanon

Een escape room experience voor het hele gezin!

 • Voor families in de leeftijd van 8 - 88 jaar
 • Duur: ca. 1 uur
 • € 95,- per groep
 • 2 - 7 personen

Bekijk deze activiteit »

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma.

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 - 3 uur
 • Vanaf 8 personen
 • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Trivial 1,5 meter

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 1,5 - 2,5 uur
 • Vanaf 8 personen
 • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »