Test je behendigheid op het unieke parcours bij één van onze plofhuisjes en rijdt met een op afstand bestuurbare mini Landrover Defender over bruggen, door tunnels en ruige ondergronden! Speciaal voor deze leuke activiteit hebben wij een deel van het terrein bij Fort Uitermeer omgebouwd tot een leuk parcours waar je met deze stoere “auto’s” over heen kunt rijden.

1,5 meter activiteit

Wij kunnen deze stoere activiteit aanbieden binnen de 1,5 meter afstand. Dit betekent wel dat er op ons vaste parcours 2 personen tegelijk kunnen “rijden”. Enkele parcours onderdelen zijn ook los inzetbaar. De Fort Defender is dan ook met een groep van max. 20 personen te boeken. Ben je met meer personen? Dan is deze activiteit prima te combineren met boogschieten. Uiteraard desinfecteren wij alle programma-onderdelen vooraf en na afloop intensief zodat iedereen deze stoere activiteit veilig kan beleven. Wel vragen we onze gasten bij verkoudheidsklachten of hoesten thuis te blijven.

Landrover Defender

Voor dit behendigheidsparcours hebben wij gekozen voor de kleine uitvoering van de Landrover Defender, een stoere 4×4 die helemaal past in de sfeer van de robuuste forten in Nederland. Deze “auto’s” zijn ongeveer 60 cm lang, 30 cm breed en 35 cm hoog. Te klein om zelf in te zitten, maar groot genoeg om het ruige terrein van het fort te berijden. Nog even handig om te weten, als het slecht weer is, hebben we ook nog een mobiel parcours die we binnen in één van de plofhuisjes kunnen plaatsen.

Competitie

Als je het leuk vindt, kunnen we de Fort Defender inzetten als onderlinge competitie met de collega’s. Iedereen maakt dan eerst een proefrondje over het parcours om zo even te wennen aan de Defenders én het terrein. Er zullen 2 Defenders tegelijkertijd rijden (meer is nu nog niet mogelijk in verband met de nieuwe 1,5 meter maatregelen). Na het proefrondje gaat de competitie van start. Voor elk onderdeel dat je zonder fouten voltooid, krijg je 10 punten. Wie heeft de juiste focus en rijdt foutloos over het behendigheidsparcours bij Fort Uitermeer? Ook erg leuk als vergaderbreak!

Handig om te weten

kenmerk

Competitie

Daag je collega's uit in dit behendigheidsparcours. Rijd jij het foutloos?
kenmerk

Buiten (en binnen)

De Fort Defender doen we het liefst buiten op ons eigen parcours, maar is ook binnen mogelijk
kenmerk

Incl. 1,5 meter afstand

De Fort Defender is een korte activiteit voor max. 2 pers. tegelijkertijd en prima geschikt voor kleine groepen.
kenmerk

Capaciteit

De Fort Defender is tegelijkertijd prima te doen met een groep van maximaal 20 personen

Andere leuke activiteiten

Het Kanon 1,5 meter

Familie escape room Het Kanon

Een escape room experience voor het hele gezin!

 • Voor families in de leeftijd van 8 - 88 jaar
 • Duur: ca. 1 uur
 • € 95,- per groep
 • 2 - 7 personen

Bekijk deze activiteit »

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma.

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 - 3 uur
 • Vanaf 8 personen
 • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Boogschieten 1,5 meter

Boogschieten

Een leuke activiteit om eens mee kennis te maken

 • Programma voor buiten (en binnen)
 • Duur: in overleg
 • Vanaf 8 personen
 • € 22,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »