Beleef een knallend dagje uit met de hele familie en kom naar Plofhuis 3 bij Fort Uitermeer in Weesp! Met de familie gaan jullie een escape room experience doen, los samen puzzels en raadsels op en maak een testschot met het levensechte kanon!

Escape room experience

In Plofhuis 3 verwelkomen wij jullie voor een echte escape room experience tijdens jullie dagje uit! Majoor Kluns is alle sleutels en codes kwijt van de kisten waar de materialen voor het afschieten van het kanon inzitten …. Kunnen jullie de majoor helpen met het vinden van de sleutels en codes in deze escape room experience? (Je wordt hier dus niet opgesloten!!!) Het Kanon wordt gedaan onder begeleiding van één van onze medewerkers en is zo aangepast dat deze leuk is voor de kinderen én de ouders! Een superleuk uitje dus voor het hele gezin!

1,5 Meter afstand

Uiteraard zijn er voor deze gezellige familie-activiteit de benodigde maatregelen getroffen waardoor jullie ongestoord met elkaar kunnen genieten. Onze locatie wordt vooraf en na afloop grondig schoongemaakt. Ook hanteren we een maximaal aantal deelnemers van 7 pers. Jullie groep mag alleen bestaan uit een familie uit hetzelfde huishouden. Tijdens de activiteit zal onze begeleider voldoende afstand bewaren. Bovendien is er op locatie een desinfectiezuil aanwezig om handen vooraf en na afloop veilig te reinigen. Heeft u klachten zoals verkoudheid of hoesten, blijft u dan alstublieft thuis.

Dagje uit in een voormalige munitiewerkplaats

Jullie dagje uit is bij Plofhuis 3, een voormalige munitiewerkplaats op het terrein van Fort Uitermeer. In één van de ruimtes van het plofhuis staat een replica van één van de kanonnen die ooit in het torenfort heeft gestaan. Het Kanon is een bijzondere beleving op een bijzondere plek. Het fort is namelijk onderdeel van de Stelling van Amsterdam wat op de UNESCO wereld erfgoedlijst staat!

Breid je dagje verder uit

Je kan het Kanon ook combineren met een leuke puzzel speurtocht over het terrein van Fort Uitermeer voor € 25,- voor een complete middag uit. Zoek het juiste codewoord om de munitiekist te openen voor een leuke verrassing!

 

Handig om te weten

star 1,5 meter

Inclusief

Het Kanon is inclusief begeleiding van één van onze medewerkers.
star 1,5 meter

Leeftijd

Het Kanon is geschikt voor families in de leeftijd van 8 - 88 jaar
star 1,5 meter

Prijs

Het Kanon kost € 95,- per groep, ongeacht het aantal deelnemers. De speurtocht is erbij te boeken voor € 25,-.
star 1,5 meter

Aantal personen

Het Kanon is te boeken voor een groep van 2 tot en met 7 deelnemers.
star 1,5 meter

Wanneer

7 Dagen per week te boeken om 10.00 / 11.30 / 13.00 / 14.30 / 16.00 / 17.30 / 19.00 / 20.30
star 1,5 meter

1,5 meter afstand

Alleen met eigen gezin, alles voor- en achteraf grondig gereinigd. Desinfectiezuil en handen-was-mogelijkheden aanwezig.

Online Reserveren »