Beleef een knallend dagje uit met de hele familie en kom naar Plofhuis 3 bij Fort Uitermeer in Weesp! Met de familie gaan jullie een escape room experience doen, los samen puzzels en raadsels op en maak een testschot met het levensechte kanon!

Escape room experience

In Plofhuis 3 verwelkomen wij jullie voor een echte escape room experience tijdens jullie dagje uit! Majoor Kluns is alle sleutels en codes kwijt van de kisten waar de materialen voor het afschieten van het kanon inzitten …. Kunnen jullie de majoor helpen met het vinden van de sleutels en codes in deze escape room experience? (Je wordt hier dus niet opgesloten!!!) Het Kanon wordt gedaan onder begeleiding van één van onze medewerkers en is zo aangepast dat deze leuk is voor de kinderen én de ouders! Een superleuk uitje dus voor het hele gezin!

Dagje uit in een voormalige munitiewerkplaats

Jullie dagje uit is bij Plofhuis 3, een voormalige munitiewerkplaats op het terrein van Fort Uitermeer. In één van de ruimtes van het plofhuis staat een replica van één van de kanonnen die ooit in het torenfort heeft gestaan. Het Kanon is een bijzondere beleving op een bijzondere plek. Het fort is namelijk onderdeel van de Stelling van Amsterdam wat op de UNESCO wereld erfgoedlijst staat!

Breid je dagje verder uit

Je kan het Kanon ook combineren met een leuke puzzel speurtocht over het terrein van Fort Uitermeer voor € 25,-. Zoek het juiste codewoord om de munitiekist te openen voor een leuke verrassing!

Ter plekke kunt u ook een kopje koffie, thee of limonade krijgen.

Geboekt, maar gaat het toch niet lukken om te komen? Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij annuleren jullie boeking kosteloos.

Handig om te weten

star

Inclusief

Het Kanon is inclusief begeleiding van één van onze medewerkers.
star

Leeftijd

Het Kanon is geschikt voor families in de leeftijd van 8 - 88 jaar
star

Prijs

Het Kanon kost € 95,- per groep, ongeacht het aantal deelnemers. De speurtocht is erbij te boeken voor € 25,-.
star

Aantal personen

Het Kanon is te boeken voor een groep van 2 tot en met 8 deelnemers.
star

Wanneer

7 Dagen per week te boeken tot 1 mei om 10.00 / 11.30 / 13.00 / 14.30 / 16.00 / 17.30 / 19.00 / 20.30
star

Duur

Het Kanon duurt ongeveer 1 uur. Als je de speurtocht erbij boekt, ben je ruim 2 uur bezig.

Online Reserveren »