Tijdens uw familieuitje Weesp en omgeving vanaf het water ontdekken met een vaartocht? Heerlijk toch op een mooie lente of zomerdag volledig ontspannen in een prachtige omgeving! We vertrekken vanaf het fort of op verzoek vanaf een andere locatie en gaan genieten van de prachtige natuur, schitterende huizen, bootjes en nog veel meer.

Familie vaartocht voor jong en oud

Een familie vaartocht is natuurlijk voor jong en oud. Iedereen moet genieten en zich veilig voelen aan boord. Onze schippers helpen u veilig aan boord, zijn allemaal ervaren en aan boord zijn er zwemvesten voor kinderen en volwassenen. Verder kunnen we in verband met de huidige maatregelen, de sloep verhuren aan groepen tot 20 personen (op 1,5 meter afstand). Indien u van hetzelfde huishouden bent, dan kunnen we meer gasten meenemen. Vraag naar de mogelijkheden.

Sloep Uit en Meer

Onze vaartochten doen we voornamelijk met de sloep Uit en Meer, een prachtige Harding sloep van 11 bij 4 meter. Groot genoeg dus voor een gezellig familieuitje. De sloep is helemaal open, dus vooral een “mooi-weer-vaarder” (i.v.m. slechte weersomstandigheden mag u tot 24 uur vooraf kosteloos annuleren, wij bespreken vooraf een alternatief met u af). Er is geen toilet aan boord.

Catering aan boord

Wij verzorgen ook catering aan boord indien gewenst. Zo kunnen we enkel drankjes meenemen tijdens een kort vaartochtje in de middag. Of we nemen een heerlijke lunch mee en maken er een wat langere vaartocht van. Of we sluiten jullie familiedag op het fort met een gezellige borrel tijdens het varen met lekkere drankjes en hapjes. Wij luisteren graag naar uw wensen.

De sloep wordt niet verhuurd voor vrijgezellenfeesten en aan studentengroepen.

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

De sloep biedt plaats voor 10 - 60 personen. In coronatijd maximaal 20 personen, mits van hetzelfde huishouden.
kenmerk

Buiten

De vaartocht is natuurlijk een echte buiten activiteit. Bij slecht weer kunt u de sloep tot 24 uur vooraf kosteloos annuleren.
kenmerk

Wanneer

De vaartocht kunt u boeken van maart t/m november (afhankelijk van de weersomstandigheden) en tussen zonsopgang en zonsondergang.
kenmerk

Leeftijd

Iedereen die van varen houdt, van jong tot oud, kan meevaren. Voor minder mobiele gasten bespreken wij graag de mogelijkheden.

Andere leuke familieuitjes

fort familie rally gooi vecht

Fort Family Rally Gooi & Vecht

Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie vanuit de auto met deze puzzeltocht

 • Programma voor buiten
 • Duur: ca. 3,5 uur
 • € 29,50
 • Voor 2 - 6 personen

Bekijk deze activiteit »

familie diy spel

Familie DIY spel

Een bijzonder spel programma voor de hele familie dat je zelf samenstelt

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 3 - 3,5 uur
 • € 24,50 - € 27,50 per persoon
 • 8 - 80 personen

Bekijk deze activiteit »

Het Kanon 1,5 meter

Familie escape room Het Kanon

Een escape room experience voor het hele gezin!

 • Voor families in de leeftijd van 8 - 88 jaar
 • Duur: ca. 1 uur
 • € 95,- per groep
 • 2 - 7 personen

Bekijk deze activiteit »