Ga samen met je familie op ontdekkingstocht rondom Fort Uitermeer met deze leuke en uitdagende speurtocht! Het doel is dat je alle foto’s kunt traceren die je bij de speurtocht ziet. Je wordt naar alle foto’s geleid door middel van het oplossen van allerlei raadsels en puzzels. Lekker buiten bezig zijn en ook nog de hersens laten kraken!

Speurtocht bij Fort Uitermeer

Deze speurtocht doe je bij Fort Uitermeer in Weesp. Hij leidt je langs de plofhuisjes, het fort, de oude sluis, de kanonremise en nog veel meer bijzondere plekjes op dit prachtige fort-terrein. Volop in de schaduw van de bomen op de warme dagen en beschermt door de bomen op koude dagen, leuk dus voor het hele jaar door.

Met de hele familie

Wij hebben de speurtocht zo ontwikkeld dat je deze kunt doen met de hele familie. Samen puzzelen, samen zoeken en samen tot een resultaat komen, hoe leuk! En gelijk coronaproof, want je bent alleen met je eigen familie én in de buitenlucht. Over het algemeen is het ook zeer rustig bij Fort Uitermeer, dus jullie vermijden meteen grote mensenmassa’s.

Downloadbaar

Als je de speurtocht hebt besteld, dan krijg je meteen een link van ons waar je de speurtocht kunt downloaden. Je kunt deze dan vanaf je telefoon lezen (als je hem opslaat op je telefoon), maar het makkelijkst is deze uit te printen. Tip, neem een klein kadootje mee voor als jullie de speurtocht hebben voltooid. Als je het juiste antwoord naar ons mailt, krijg je van ons een kortingscode van 10% voor één van onze andere activiteiten!

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

De speurtocht kunnen jullie met zoveel mensen doen als jullie willen. (Ik zou wel maximaal 6 personen per "boekje" doen).
kenmerk

Buiten

Met de speurtocht ben je lekker buiten op het terrein van Fort Uitermeer.
kenmerk

Wanneer

Jullie kunnen de speurtocht doen wanneer jullie willen. Het fort is overdag altijd geopend.
kenmerk

Leeftijd

De familie speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6.

Online Bestellen

Andere leuke familieuitjes

fort familie rally gooi vecht

Fort Family Rally Gooi & Vecht

Ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie vanuit de auto met deze puzzeltocht

  • Programma voor buiten
  • Duur: ca. 3,5 uur
  • € 29,50
  • Voor 2 - 6 personen

Bekijk deze activiteit »

familie boogschieten kinderen

Familie boogschieten

Ga samen met je familie of vrienden schieten met pijl en boog

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 1 - 1,5 uur
  • € 23,50 per persoon
  • 4 - 20 personen

Bekijk deze activiteit »