Op dit moment kunnen wij geen activiteiten aanbieden i.v.m. de overheidsmaatregelen. Dit duurt in ieder geval tot 20 oktober. Zodra wij weer mogen, kunt u dit lezen op onze website.

Achter één van de Plofhuisjes bij Fort Uitermeer vind je een enorm RC parcours waar je met op afstand bestuurbare Landrover Defenders je behendigheid kunt testen! Lukt het jullie om het parcours vol bruggen, tunnels en andere obstakels foutloos te berijden?

Uitermeer parcours

Het Uitermeer parcours bestaat uit tientallen meters met (zand)heuvels, bruggen, tunnels, wipwap-s en andere obstakels. Het belangrijkste op deze baan is rustig en vooral technisch te rijden. Eerst dus even een oefenrondje waarna we eventueel een familie-competitie kunnen doen, waarbij je start met het maximale aantal punten, maar strafpunten krijgt als je de obstakels niet “perfect” berijdt! We rijden altijd met maximaal 2 Defenders tegelijkertijd.

Buiten spelen bij Fort Uitermeer

De Familie RC Defender betekent lekker buiten spelen bij Fort Uitermeer! Heerlijk in een prachtige bosrijke omgeving bezig zijn met elkaar. En trouwens, dit parcours is echt niet alleen voor de mannen hoor! Zeker de vrouwen begrijpen de rust die je nodig hebt voor deze activiteit en doen absoluut niet onder aan de mannen. Toys for boys is hier dus niet van toepassing!

Vanaf 10 jaar

De Familie RC Defender kan worden geboekt voor families met kinderen vanaf 10 jaar. Wij hebben ervaren dat deze activiteit voor jongere kinderen net iets te moeilijk is en er dan niet echt plezier aan beleven. Wilt u deze activiteit boeken met een groepje vrienden? Dat kan zeker ook! Er is genoeg ruimte op de baan om 1,5 meter afstand te houden.

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

De Familie RC Defender kan geboekt worden met 4 - 20 personen.
kenmerk

Buiten

Het parcours van de Familie RC Defender ligt buiten bij het Plofhuis.
kenmerk

Wanneer

De Familie RC Defender kan op alle dagen in de vakanties geboekt worden tussen 10:00 - 17:00u.
kenmerk

Leeftijd

De Familie RC Defender is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar.

Online Reserveren