Op dit moment kunnen wij geen activiteiten aanbieden i.v.m. de overheidsmaatregelen. Dit duurt in ieder geval tot 20 oktober. Zodra wij weer mogen, kunt u dit lezen op onze website.

Beleef een knallend dagje uit met de hele familie en kom naar Plofhuis 3 bij Fort Uitermeer in Weesp! Met de familie gaan jullie een escape room experience doen waarbij het doel is dat je een testschot maakt met een levensgroot kanon! Los samen puzzels en raadsels om de juiste materialen binnen de tijd te hebben verzameld.

Escape room experience

In Plofhuis 3 verwelkomen wij jullie voor een echte escape room experience tijdens jullie dagje uit! Majoor Kluns is alle sleutels en codes kwijt van de kisten waar de materialen voor het afschieten van het kanon inzitten …. Kunnen jullie de majoor helpen met het vinden van de sleutels en codes in deze escape room experience? (Je wordt hier dus niet opgesloten!!!) Het Kanon wordt gedaan onder begeleiding van één van onze medewerkers en is zo aangepast dat deze leuk is voor de kinderen én de ouders! Een superleuk familieuitje dus voor het hele gezin!

1,5 Meter afstand

Uiteraard zijn er voor deze gezellige familie-activiteit de benodigde maatregelen getroffen waardoor jullie ongestoord met elkaar kunnen genieten. Onze locatie wordt vooraf en na afloop grondig schoongemaakt. Ook hanteren we een maximaal aantal deelnemers van 7 pers. Jullie groep mag alleen bestaan uit een familie uit hetzelfde huishouden. Tijdens de activiteit zal onze begeleider voldoende afstand bewaren. Bovendien is er op locatie een desinfectiezuil aanwezig om handen vooraf en na afloop veilig te reinigen. Heeft u klachten zoals verkoudheid of hoesten, blijft u dan alstublieft thuis.

Dagje uit in een voormalige munitiewerkplaats

Jullie dagje uit is bij Plofhuis 3, een voormalige munitiewerkplaats op het terrein van Fort Uitermeer. In één van de ruimtes van het plofhuis staat een replica van één van de kanonnen die ooit in het torenfort heeft gestaan. Het Kanon is een bijzondere beleving op een bijzondere plek. Het fort is namelijk onderdeel van de Stelling van Amsterdam wat op de UNESCO wereld erfgoedlijst staat!

Breid je dagje verder uit

Je kan het Kanon ook combineren met een leuke puzzel speurtocht over het terrein van Fort Uitermeer of test je behendigheid op het Defender parcours vol tunnels, bruggen en andere obstakels.

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

Het Kanon is te boeken met minimaal 2 en maximaal 7 personen van hetzelfde huishouden
kenmerk

Binnen

Het Kanon is binnen te vinden in Plofhuis 3 bij Fort Uitermeer
kenmerk

Wanneer

Het Kanon is te boeken op alle dagen in de vakanties tussen 10:00 - 17:00u
kenmerk

Leeftijd

Het Kanon is te boeken voor families van 8 - 88 jaar.

Online Reserveren