Op dit moment kunnen wij geen activiteiten aanbieden i.v.m. de overheidsmaatregelen. Dit duurt in ieder geval tot 20 oktober. Zodra wij weer mogen, kunt u dit lezen op onze website.

Heb je altijd al eens willen boogschieten? Kom dan naar Fort Uitermeer en leer de kneepjes van het vak van één van onze professionele instructeurs! Probeer met pijl en boog in de roos te schieten en daag je ouders uit in de ballonnen competitie.

Boogschieten met de hele familie

Bij het Plofhuis in Weesp kun je boogschieten met de hele familie. Wij beschikken over enkele bogen voor jong en meerdere bogen voor oud, dus iedereen vanaf een jaar of 8 kan komen kennismaken met deze leuke schietsport. We starten altijd eerst even met een korte uitleg, want veiligheid boven alles. Daarna gaat iedereen het eens proberen. En natuurlijk eindigen we altijd met een kleine competitie waarbij er ballonnen kapot geschoten moeten worden. Wie lukt het om de meeste ballonnen te laten knallen?

Vriendinnenuitje

Boogschieten kan prima op 1,5 meter afstand, dus we kunnen deze leuke activiteit ook aanbieden voor bijvoorbeeld een vriendinnenuitje. Onze instructeurs zijn gezond en houden afstand. Daarnaast worden de materialen tussendoor goed gereinigd en is er altijd een gelegenheid om de handen te ontsmetten. En als je liever handschoenen draagt, dan stellen wij deze ook beschikbaar.

Combineer met een andere activiteit

De workshop boogschieten duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur (afhankelijk van de groepsgrootte) en is dus prima te combineren met een andere activiteit om je familieuitje compleet te maken. Test bijvoorbeeld je behendigheid op het Defender parcours of duik onze familie escape room in!

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

Van 4 - 20 personen. Meer personen op aanvraag.
kenmerk

Binnen en buiten

Bij het fort kunnen we zowel binnen als buiten boogschieten.
kenmerk

Wanneer

Jullie kunnen boogschieten boeken op alle dagen in de vakanties tussen 10:00 - 17:00u.
kenmerk

Leeftijd

Boogschieten kan vanaf 8 jaar (wij beschikken over 2 kinder-bogen).

Online Reserveren