Klaar voor wat actie tijdens je kerstborrel of winteruitje? Kies dan voor de een hilarisch curling toernooi op het Plofhuis! Een super leuke competitie die je perfect kunt combineren met een borrel of als vergaderbreak tijdens je heisessie.

Kerstborrel nabij Amsterdam

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie nabij Amsterdam voor je kerstborrel? Het Plofhuis ligt op nog geen 10 minuutjes van Amsterdam Zuidoost en op zo’n 10 minuten van het Gooi. Met ruim 70 gratis parkeerplaatsen en NS station Weesp in de nabijheid een perfecte plek om het jaar gezamenlijk af te sluiten! En om je kerstborrel nog leuker te maken, organiseer je een gezellig (kort) curling toernooi. Kijken wie het jaar het meest fanatiek wilt afsluiten!

Curling toernooi

Bij dit toernooi gaan jullie aan de slag op de curling baan. Naast het paviljoen hebben we namelijk een echte (zomer) curling baan liggen! Hiervoor hebben we dus geen vrieskou nodig. En op deze curling baan ga je niet ‘gooien’ met de welbekende curlings, maar met ijsstokken. Makkelijker en eigenlijk nog veel leuker! Het doel is om je ijsstok zo dicht mogelijk in de binnenste cirkel te krijgen én te houden! Want je tegenstander kan natuurlijk jouw ijsstok altijd nog uit de cirkel werpen… Een heerlijke activiteit waarbij fanatisme hoog in de vaandel staat, let maar op!

Teams

Het toernooi wordt gedaan met kleine teams van zo’n 3 personen. Deze kunnen jullie vooraf zelf bepalen of wij maken deze ter plekke. Natuurlijk moet er een leuke teamnaam bedacht worden en wij gaan er stiekem een beetje van uit dat iedereen op z’n minst een foute kersttrui aanheeft in de kerstperiode. Voor het winnende team is er uiteraard een eervolle vermelding in jullie bedrijfsnieuwsbrief.

Vergaderbreak

Combineer het curling toernooi met een gezellige kerst- of nieuwjaarsborrel. Maar natuurlijk kun je ook komen curlen tijdens je heisessie als vergaderbreak of als onderdeel van je bedrijfsuitje bij de Fort Spelen. Breid je programma uit met een heerlijk diner in het paviljoen en je vertrekt met mooie herinneringen van Fort Uitermeer! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

De curling activiteit is te boeken van 5 - 30 personen.
kenmerk

Buiten

Onze curling baan ligt buiten, maar is wel overdekt.
kenmerk

Catering

De curling is uit te breiden met catering naar wens.
kenmerk

Prijs

€ 24,50 per persoon (ex BTW).

Andere leuke activiteiten

fort gamble fort uitermeer weesp

PLOF Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • Van 10 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • Van 30 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Plofhuis kerstuitje

Plofhuis Kerstuitje

Nodig je collega's uit voor dit complete en hilarische kerstuitje!

 • Programma voor binnen
 • Duur: 3 uur
 • Van 15 - 60 personen
 • Prijs op aanvraag

Bekijk deze activiteit »