Klaar voor wat actie tijdens je kerstborrel? Kies dan voor de curling kerstborrel op het Plofhuis! Een hilarische competitie die we afsluiten met een oergezellige borrel in over de top kerstsferen!

Kerstborrel nabij Amsterdam

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie nabij Amsterdam voor je kerstborrel? Het Plofhuis ligt op nog geen 10 minuutjes van Amsterdam Zuidoost en op zo’n 10 minuten van het Gooi. Met ruim 70 gratis parkeerplaatsen en NS station Weesp in de nabijheid een perfecte plek om het jaar gezamenlijk af te sluiten!

Curling toernooi

Bij dit all in programma gaan jullie actief aan de slag op de curling baan. Naast het Plofhuis hebben we namelijk een echte (zomer) curling baan liggen! Hiervoor hebben we dus geen vrieskou nodig. En op deze curling baan ga je niet ‘gooien’ met de welbekende curlings, maar met ijsstokken. Makkelijker en eigenlijk nog veel leuker! Het doel is om je ijsstok zo dicht mogelijk in de binnenste cirkel te krijgen én te houden! Want je tegenstander kan natuurlijk jouw ijsstok altijd nog uit de cirkel werpen… Een heerlijke activiteit waarbij fanatisme hoog in de vaandel staat, let maar op!

Teams

Het toernooi wordt gedaan met kleine teams van zo’n 3 personen. Deze kunnen jullie vooraf zelf bepalen of wij maken deze ter plekke. Natuurlijk moet er een leuke teamnaam bedacht worden en wij gaan er stiekem een beetje van uit dat iedereen op z’n minst een foute kersttrui aanheeft. Voor het winnende team hebben wij de kerst-wisselbeker die jullie vanaf dit jaar elk jaar kunnen inzetten tijdens de kerstborrel!

Kerstborrel

Na het toernooi gaan we gezellig aan de kerstborrel. De schnappsbar is geopend met een uitgebreid Hollands assortiment alsook glühwein, warme chocomel en schnapps. Gedurende de borrel komen onze kerstelfjes langs met lekkere kerst-borrelhapjes en op de tafels staat tafelgarnituur. Want na zo’n fanatiek potje curling moet er natuurlijk wel iets gegeten worden!
Wil je je kerstborrel afsluiten met een heerlijk diner? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

De curling kerstborrel is te boeken van 15 - 30 personen.
kenmerk

Binnen en buiten

Onze curling baan ligt buiten, de kerstborrel is binnen.
kenmerk

All in

De curling kerstborrel is een all in programma, inclusief activiteiten, hapjes en drankjes.
kenmerk

Prijs

€ 85,- per persoon (ex BTW).

Andere leuke activiteiten

winter fortenland

Winter Fortenland

Een winter festival met bijzondere activiteiten, ideaal als kerstuitje of voor de nieuwjaarsborrel.

 • Programma voor binnen
 • Duur: 1,5 of 3 uur
 • Van 25 - 60 personen
 • Vanaf € 50 ,- p.p.

Bekijk deze activiteit »

Plofhuis kerstuitje

Plofhuis Kerstuitje

Nodig je collega's uit voor dit complete en hilarische kerstuitje!

 • Programma voor binnen
 • Duur: 4 uur
 • Van 15 - 60 personen
 • Vanaf € 85,- p.p.

Bekijk deze activiteit »

fort spelen fort uitermeer

Fort Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • Van 30 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »