Fort Uitermeer is prachtig gelegen aan de rivier de Vecht die van Muiden naar Utrecht loopt. Een boottocht over deze rivier is werkelijk enorm rustgevend en vooral bijzonder! Met al zijn woonboten, vesting steden, herenhuizen en natuur is varen over de Vecht echt een lust voor het oog en ideaal als vergaderbreak, maar ook als vervoer van en naar het fort.

Bereikbaarheid

Fort Uitermeer heeft een goede bereikbaarheid met zijn ligging tussen Amsterdam en het Gooi (en op slechts 20 minuutjes van Utrecht) en beschikt over ca. 60 gratis parkeerplaatsen. Ook per openbaar vervoer is het fort te bereiken, echter wel wat minder frequent. Om dit op te lossen, kun je bij ons ook een boottocht inhuren vanaf het CS station Weesp met extra parkeergelegenheid én frequent openbaar vervoer! Niet alleen leuk, maar ook zeker praktisch!

Vergaderbreak

Een boottocht over de mooie Vecht is ook heel bijzonder als vergaderbreak. Even een frisse neus halen tussen het vergaderen door! Onze gastvrouw loopt dan met jullie over het terrein van het fort (de eerste frisse neus!), waarna jullie bij de steiger in de sloep stappen en lekker een uurtje gaan varen en genieten van al het moois wat de Vecht te bieden heeft. Hierna ben je weer helemaal vol inspiratie voor het vervolg van jullie vergadering!

Sloep

De boottochten die wij organiseren, gebeuren met een grote open sloep waar je met maximaal 60 gasten op kunt. Omdat de sloep open is, kun je alles zien wat er om je heen op het water gebeurt. Mocht het jammer genoeg regenen of stormen, kunnen we de boottocht tot 24 uur vooraf kosteloos annuleren.
In verband met de huidige maatregelen, kunnen we de sloep verhuren aan groepen tot 20 personen (op 1,5 meter afstand). Indien u van hetzelfde huishouden bent, dan kunnen we meer gasten meenemen. Vraag naar de mogelijkheden.

De sloep wordt niet verhuurd voor vrijgezellenfeesten en studentengroepen.

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

De boottocht is te boeken voor 10 - 60 personen. Coronaproof varen kan met maximaal 20 personen.
kenmerk

Buiten

De boottocht is natuurlijk buiten op de Vecht. Vooraf bespreken wij met jullie de mogelijkheden wat te doen bij slecht weer.
kenmerk

Vervoer

De boottocht is ideaal (en bijzonder) vervoer als er veel gasten met het OV komen.
kenmerk

Mogelijkheden

Graag bespreken wij met jullie de mogelijkheden van de boottocht binnen jullie programma.

Andere leuke activiteiten

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma.

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 - 3 uur
 • Vanaf 8 personen
 • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Boogschieten 1,5 meter

Boogschieten

Een leuke activiteit om eens mee kennis te maken

 • Programma voor buiten (en binnen)
 • Duur: in overleg
 • Vanaf 8 personen
 • € 22,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

TemplateActiviteiten 400 x 255

Fort Defender

Test je behendigheid met (mini) Landrover Defenders bij deze fun activiteit

 • Programma voor buiten (ook binnen mogelijkheden)
 • Duur: 1 uur
 • Vanaf 8 personen
 • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »