Wij op Fort Uitermeer begrijpen hoe belangrijk het is om een goede bereikbaarheid te hebben als je een vergadering of een bedrijfsuitje organiseert buiten kantoor. Vaak komen de deelnemers vanuit meerdere locaties in Nederland met de auto of met het openbaar vervoer. Je bent de hele dag op dezelfde locatie, dus (gratis) parkeren is zeker heel belangrijk.

Ons adres is: Uitermeer 3 – 1381 HP – Weesp.

plattegrond fort uitermeer plofhuis

Bereikbaarheid Fort Uitermeer

Kenmerk auto

Per auto

Via de N236 tussen Amsterdam en Hilversum.
Kenmerk fiets

Per fiets

Via de 's Gravelandseweg of de Gooilandseweg (N236).
Kenmerk bus

Per bus

Er is een bushalte op 1 km (Lage Klompweg Weesp) - buslijn 106.
Kenmerk trein

Per trein

NS Station Weesp ligt op ca. 5 km. Vanaf hier kun je een OV-fiets pakken.
Kenmerk parkeren

Parkeren

Er zijn ca. 70 gratis parkeerplaatsen aan de overzijde van het fort.
Kenmerk hotel

Overnachtingsmogelijkheden

Naast het fort of in Weesp (ca. 4 km). Vraag naar de mogelijkheden.

Naar het Plofhuis

Ben je bij het fort aangekomen, dan parkeer je de auto aan de overzijde van de weg (volg de P-borden). Vervolgens loop je naar het fort en vanaf daar volg je de borden “Plofhuis”. Ook vind je altijd een gepersonaliseerde bewegwijzering. Zorg er altijd voor dat alle deelnemers op de hoogte zijn van deze informatie.

Centrale ligging

Fort Uitermeer ligt centraal in Nederland. Op slechts 10 minuutjes van Amsterdam Zuidoost aan de N236. Ook het Gooi met Bussum en Hilversum ligt op een kwartiertje rijden. De snelwegen A1, A2 en de A9 liggen eveneens binnen een kwartier van het fort.

Per boot naar het fort

Een unieke manier om het fort te bereiken is per boot. We pikken jullie op in Muiden of Weesp en varen een heerlijke tocht over de Vecht. Dit kan al met een groepje vanaf 5 personen! Sluit je vergadering af met een borrel aan boord van één van de mooie salonboten of laat je vanaf het station transporteren per sloep naar het fort. Een bijzonder extraatje aan je dag bij het Plofhuis.

Te voet of per fiets

Fort Uitermeer is werkelijk schitterend gesitueerd tussen het natuurgebied Naardermeer en de rivier de Vecht. Een geweldige gelegenheid om deze omgeving ook per fiets of te voet te ontdekken. Begint jouw vergadering in de middag? Stap dan op de fiets, geniet van de mooie omgeving en sluit ’s middags aan bij je vergadering! Als je het leuk vindt, kunnen we er zelfs nog een extra dimensie aangeven door een wandel- of fietspuzzeltocht van te maken. Wij regelen zelfs de fietsen als dat nodig zou zijn! Een leuk idee als je je bedrijfsuitje wilt verspreiden over de hele dag!

Onze vergaderruimtes

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel