Op zoek naar originele activiteiten rondom Amsterdam? Het Plofhuis bij Fort Uitermeer is de ideale locatie! Middenin het groen en met gratis parkeergelegenheid beleef je hier een uniek dagje uit dat collega’s niet gauw meer vergeten.

Activiteiten in een Plofhuis bij Amsterdam

Het Plofhuis dateert uit de Koude Oorlog en diende ooit als munitie opslagplaats. Nu zijn er allerlei bijzondere activiteiten in het Plofhuis bij Amsterdam. Het terrein van Fort Uitermeer heeft acht verschillende plofhuizen (voorheen 15!) met elk hun eigen karakter. Je kunt hier terecht voor allerlei originele activiteiten om van je bedrijfsuitje met collega’s of dagje vergaderen echt iets unieks te maken. Deze groene locatie maakt van jullie dag sowieso een bijzondere ervaring. De bosrijke omgeving van het imposante torenfort biedt bovendien plaats aan een unieke  flora en fauna waar je tijdens een rondleiding alles over te weten komt.

Vaartocht over De Vecht

Wat dacht je van een vaartocht over de gezellige rivier De Vecht?  Informeer gerust naar de mogelijkheden over deze heerlijke ontspannen activiteit waarbij we ook voor lekkere hapjes en drankjes aan boord kunnen zorgen. Je kunt je vaartocht natuurlijk ook combineren met één van onze andere activiteiten in het Plofhuis of afsluiten bij het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer waar lunch of diner al op je staan te wachten.

Ga terug in de tijd en doe als de soldaten hier

Ga terug in de tijd en doe als de soldaten hier met de Fort Gamble! Bij dit toegankelijke teambuilding programma ga je net als de soldaten die hier ooit gelegerd waren, gokken op je vaardigheden. In zes spelrondes zet je geld in op je winst en bluf je met je team over jullie skills. Wedden dat jullie flink wat geld verdienen? We sluiten de activiteiten af met een grande finale waarbij je een replica van het kanon van Fort Uitermeer gaat afschieten met geldbommen!

Mogelijke activiteiten vlakbij Amsterdam

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • Van 30 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort diy uitermeer

Plof DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 26,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »