Het stoere Plofhuis bij Fort Uitermeer biedt een unieke locatie voor actieve uitjes voor jullie bedrijf. Daag je bezoekers uit met Fort Trivial, gebaseerd op Trivial Pursuit, waarbij je collega’s met elkaar moeten samenwerken om te winnen. Al onze evenementen laten de bezoekers op een actieve manier samenwerken. Plezier staat telkens voorop, maar de teambuilding verliezen we geen moment uit het oog.

Grote en kleine actieve uitjes

Bij het Plofhuis kun je terecht met grote en kleine groepen. Voor groepen van 10 tot 130 personen. Wil je met twintig mensen een leuke rondleiding doen? Met één van de geweldige gidsen van het fort leren jullie meer over deze bijzondere locatie alsook een aantal grappige anekdotes. Wil je verschillende activiteiten doen met het hele bedrijf? Kies dan voor de gevarieerde Fort Spelen waarbij je ter plekke kunt kiezen wat je gaat doen.

Stoer en historische fort

Het Plofhuis maakt voor haar actieve uitjes ten volle gebruik van de mogelijkheden die het stoere en historische Fort Uitermeer biedt. Activiteit en locatie vormen telkens een geheel. Het inundatiespel van Fort Trivial is gebaseerd op het inunderen (onder water zetten) van de omgeving van het fort in tijd van oorlog. Water was het belangrijkste verdedigingswapen. Het water hinderde vijandige troepen in hun opmars. De Fort Gamble doet hetzelfde en laat je teruggaan in de tijd dat er hier manschappen verbleven. Omdat ze zich nogal verveelden werd er flink gegokt, iets wat jullie bij deze teambuilding opdracht ook gaan doen.

Eigen mogelijkheid voor actief uitje

Elk fort is bijzonder en biedt zijn of haar eigen mogelijkheden voor een actief uitje. Dikke verdedigingsmuren zorgen voor een aangenaam binnenklimaat voor uw teambuildingsactiviteit. De voormalige munitie opslagplaatsen hier bieden bijvoorbeeld een unieke locatie voor boogschieten. En wat dacht je van een walking diner, waarbij je het hele fort ontdekt?

Mogelijke activiteiten tijdens actieve uitjes

fort trivial fort uitermeer

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort diy uitermeer

Plof DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 26,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »