Wil je graag een actief personeelsfeest organiseren? Ons Plofhuis is gespecialiseerd in actieve en stoere evenementen op Fort Uitermeer in Weesp. In overleg met jullie plaatsen wij met veel plezier een vrijblijvende optie naar aanleiding van ons eerdere contact voor een gezellig en actief personeelsfeest.

Actief personeelsfeest op een fort

Voor een actief personeelsfeest op een fort bieden wij tal van bijzondere arrangementen met voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor de Fort Spelen waarbij je medewerkers zelf kiezen welke activiteiten ze gaan doen. Of maak samen met ons een passend programma op maat op het mooie Fort Uitermeer.

Inloop activiteiten

Tijdens een personeelsfeest is het erg leuk om net even dat extraatje aan te bieden aan het jullie medewerkers, dus waarom niet kiezen voor vrije inloop activiteiten? Hier kunnen je collega’s zelf kiezen of ze een activiteit willen gaan doen of dat ze gezellig aan de bar blijven hangen. Hiervoor hebben wij de Fort Spelen ontwikkeld. Denk dan aan activiteiten zoals boogschieten, een mini escape room of een fascinerende rondleiding over het fort! Niet alleen tijdens de borrel is het mogelijk om activiteiten te doen op jullie personeelsfeest, maar je kan natuurlijk ook de dag vullen met allerlei activiteiten.

Fort in de Randstad

Ons fort ligt in de Randstad tussen Amsterdam en Hilversum op een mooie, groene locatie en daarom ideaal voor een geslaagd personeelsfeest. Je kunt hier gratis parkeren (in de Randstad!). Met de groene omgeving kun je dit uitje aankleden met een toegankelijke teambuilding activiteit zoals de Fort DIY, waarbij je in teams de strijd tegen elkaar aan gaat en zelf de jury bent! Of kies voor de hilarische Fort Gamble, waarbij jij en je collega’s gaan gokken op elkaars kwaliteiten en zo zoveel mogelijk geld verdienen.

Mogelijke activiteiten voor een actief personeelsfeest

fort trivial fort uitermeer

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »